BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

tegels bpg de schouwse

De toenemende vraag van de markt is ook terug te zien in het aanbod van tegels. Tegels voor in de tuin. Tegels voor in de badkamer. En in de woonkamer? Ook tegels. Consumenten weten daarom precies wat zij willen. Tegels moeten eigentijds zijn. Onderhoudsvriendelijk. Praktisch en mooi. Daarom is het goed dat onze collectie zo uitgebreid is. In onze showroom vindt u daarom diverse stijlen van verschillende leveranciers. Tegels voor in de badkamer of in de keuken, van klassiek tot modern. Vooral voor tegels geldt dat je ze moet voelen. Ze moet zien. Naast elkaar en in goed licht. Daarom hebben wij geprobeerd onze collectie zo volledig mogelijk weer te geven. Een overzicht dat rekening houdt met alle stijlen en woonwensen. De mooiste wand- en vloertegels overzichtelijk en aantrekkelijk gepresenteerd. En tussen de geselecteerde tegels van zowel binnen- als buitenlandse fabricage, lopen onze deskundige verkoopadviseurs.

Onderhoud tegels

Onze tegels zijn van een hoge kwaliteit. Ze worden namelijk op een innovatieve en moderne wijze geproduceerd. Dit betekent dat ze weinig onderhoud vragen en voldoen aan de actuele regelgeving omtrent duurzaamheid. Echter betekent onderhoudsvriendelijk wel dat enige vorm van onderhoud gewenst is. Ook betreft reiniging en onderhoud van tegels bieden wij daarom service op maat. Zowel ten aanzien van het proces zelf als het gereedschap waarmee het onderhoud kan worden verricht.

Klik op deze link om naar het interieur assortiment te gaan... 


 
Bel mij