BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie


Vanaf 1 januari 2019 zijn wij, vanwege stijgende kosten, helaas genoodzaakt om voor het retour halen van voorraadartikelen 20% handlingskosten te berekenen.
Zelf terug gebrachte retouren worden, mits onbeschadigd en voor zover mogelijk in originele verpakking, 100% gecrediteerd.
Reeds bestaande procedures welke ongewijzigd van kracht blijven ;

 - Vrachttoeslag voor geleverde orders kleiner dan € 200,- (excl. BTW) is € 15,- (excl. BTW).
 - Speciaal bestelde artikelen worden niet retour genomen.

Met vragen kunt u uiteraard altijd bij onze medewerkers terecht.Van toepassing zijn de Algemene Verkloop- en Leveringsvoorwaarden Bouwstoffen , met bijbehorende Bijzondere voorwaarden, zoals deze laatstelijk zijn gedeponeerd bij de arrondissementsrechtbank te Amsterdam door de Vereniging van Handelaren in Bouwmaterialen in Nederland (HIBIN). In afwijking hiervan gelden voor consumenten de HIBIN- consumenten-verkoopvoorwaarden. Indien de tekst van de voor U van kracht zijnde voorwaarden niet in Uw bezit is, zijn wij desgevraagd bereid U een exemplaar op onze kosten toe te zenden. BTW nr.: NL851696508B01, K.v.K. nr.: 55411401
Bel mij