BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

badkamers bpg de schouwse

Ook in het segment badkamer zijn de ontwikkelingen enorm. De innovaties en trends zijn talrijk. De mogelijkheden groot. Daarnaast heeft het materiaal waaruit badkamermeubilair bestaat zich steeds verder ontwikkeld. Alle meubilair is waterafstotend en vochtbestendig en hiermee geschikt gemaakt voor de natte ruimte. Het meubilair in de badkamer komt daarom steeds meer overeen met gewoon meubilair. Natuurlijk is dit een prettige ontwikkeling, maar het maakt de zoektocht naar de ideale badkamer soms onnodig complex. Want heeft het kiezen voor een bepaald design consequenties voor de functionaliteit? Past het sanitair bij elkaar, binnen de ruimte en uw budget? Allemaal vragen waarop wij antwoord kunnen geven. Advies over uw badkamer vanuit een bouwtechnisch perspectief.

Showroom badkamer

In onze - door Villeroy & Boch ontworpen - showroom presenteren wij naast complete badkamers ook sanitair als losstaand element. Hierdoor ervaart u precies wat een bepaald design met u doet. In het goede licht en in het juiste perspectief. Hoe voelt de badkamer? Is de wastafel op de goede hoogte? En past het toilet bij de rest van het sanitair ? Misschien speelt u met de gedachten om in uw eigen badkamer een wellness-beleving te creëren. Met ligbaden voor een of meerdere personen, douchewanden van glas in allerlei hoogtes en breedtes, verschillende mozaiek-stijlen en een ruime keuze aan keramisch sanitair is een wellness-beleving in uw badkamer voor u het weet een feit.

Klik op deze link om naar het badkamer assortiment te gaan... 
 
Bel mij