BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie


Het vlieringtrappen assortiment van Novoferm biedt veel mogelijkheden. Of het nu gaat om de standaard-, of buitenstandaard vlieringtrappen, wij leveren u snel en vakkundig een passende oplossing.


Het leveren van kwaliteit betekent dat de trappenuiteraard voldoen aan de geldende veiligheids- en kwaliteitseisen. Zo zijn de meeste trappen door Novoferm zwaarder getest dan vereist wordt in de huidige norm (EN 14975: 2010-12).

Makkelijke montage
Montage van een vlieringtrap was nog nooit zo makkelijk! Novoferm heeft namelijk een snelmontagesysteem ontworpen waarmee je zonder hulp een vlieringtrap kunt monteren.

10 jaar productgarantie, exclusief aan slijtage onderhevige onderdelen
Onze trappen zijn belastbaar tot 175 kg
Snelmontagesysteem van toepassing
FSC keurmerk op trappen
Gekeurd volgens de Europeese Norm, deze specificeert termen en definities, producteisen en beproevingsmethoden voor de constructie en de prestaties van de vlieringtrappen (EN 14975: 2010-12)

Voor snelle montagetips en complete assortiment verwijzen wij u naar: www.novoferm.nl
Bel mij