BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie
Mensen floreren beter, kleuren zijn natuurlijker... het hele binnenklimaat fleurt op dankzij Solatube®. Via een kleine lichtkoepel wordt het opgevangen daglicht nagenoeg zonder lichtverlies getransporteerd naar elke gewenste ruimte. Zelfs tot over een lengte van wel 20 meter. Mooi, natuurlijk daglicht, precies daar waar u dat wilt.

Stijlvol daglicht

Naast het uitgebreide assortiment ronde plafondplaten, is er nu ook een vierkante plafondplaat. Perfect voor mensen die van een modern design houden.
Deze nieuwe vierkante plafondplaat van Solatube maakt gebruik van een rond naar vierkante reflectiebox bekleed met onze 99,7% reflecterende laag. Hierdoor presteert de Solatube zoals u gewend bent, maar met een stijlvolle, vierkante afwerking van uw daglichtbuis als resultaat.

Voor deze afwerking zijn twee vertrouwde plafondplaten beschik- baar, de JustFrost satijn- glas en Optiview plafond- plaat. De reflectiebox en plafondplaten zijn verkrijgbaar voor zowel de Solatube 160DS als de 290DS.
Bel mij