BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie


Kwabo Techniek B.V. is sinds 1991 een begrip in de bouwwereld. 4Plus klanten kennen het bedrijf vooral als dé leverancier van afdekmaterialen en gipsen sierlijsten en ornamenten.

Als fabrikant van afdekmaterialen heeft het bedrijf een compleet en veelzijdig productportfolio opgebouwd. Deze materialen worden in eigen beheer in twee fabrieken geproduceerd. Innovatie staat voorop, om zo in elke behoefte en extra gemak te kunnen voldoen. Zo wordt er veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe producten en een state-of-the-art machinepark. Alle producten worden milieuvriendelijk geproduceerd en zijn vrij van fijnstof en andere schadelijke stoffen.

Voor de 4Plus Groep produceert Kwabo onder het BPG label. BPG afdekmaterialen helpen de klant bij zowel korte als lange termijn projecten erbij de ondergrond zo gemakkelijk en effectief mogelijk te beschermen.

Kwabo sierlijsten en ornamenten geven dé finishing touch aan ieder gebouw, of dat nu een woning, bedrijf of monumentaal pand is. Kwabo heeft een eigen productie- en ontwerpafdeling. Naast een zeer uitgebreid assortiment gipslijsten is het ook mogelijk ieder gewenst ontwerp naar eigen idee te ontwikkelen.

De gipsen sierlijsten worden met de hand getrokken, waardoor ze uiterst recht, strak en glad zijn zonder dikteverschillen. Ze worden vervaardigd van hoofwaardige kwaliteit gips, die keihard, sterk en veel minder poreus is. Hier door zijn de lijsten beter en sneller te verwerken.

In alle segmenten geeft Kwabo de prioriteit aan kwaliteit, continuïteit, snelle orderverwerking, kennis en uitstekende service.

www.kwabo.nl

Bel mij