BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie


Mevo introduceerde als eerste een metselprofiel wat in 3, 5 of 6 lagen gelamineerd is én op elke 60 cm gevingerlast. Hierdoor worden eventuele spanningen in de lamellen onderling geëlimineerd en behoort kromtrekken tot het verleden. Metselprofielen behoren hiermee tot nauwkeurige stelinstrumenten.

De lamellen worden watervast verlijmd en vervolgens werken we ze af in transparante, milieuvriendelijke accentkleuren. De kopse kanten worden extra behandeld zodat optrekkend vocht geen invloed heeft op de stabiliteit. De Mevo Metselprofielen zijn leverbaar in de kleuren: groen, geel, rood, licht en donkerblauw. En kunnen worden voorzien van een tekst, zoals uw bedrijfsnaam, emailadres of website.

De Mevo metselprofielen worden gemaakt van zorgvuldig geconditioneerd Scandinavisch naaldhout. Ze vormen de top in de markt, blinken uit in stabiliteit en duurzaamheid en hebben bovendien een uitstekende prijs- kwaliteit verhouding. Deze door Mevo gepatenteerde metselprofielen zijn voorzien van het KOMO keurmerk.

Mevo Houtindustrie levert ‘opvallende’ Mevo Doorvalbeveiliging voor nieuwbouw en renovatie. Doorvalbeveiliging is bijzonder belangrijk. We moeten 100% kunnen rekenen op leuningen, afzettingen en steigerkantdelen.

De herkomst van Mevo Doorvalbeveiliging
Het vurenhout komt uit FSC of PEFC gecertificeerde bossen en is op sterkte gesorteerd en voldoet minimaal aan de norm C24 (24N/mm2). Daarna wordt de doorvalbeveiliging behandeld met extra opvallende accentkleuren. Zo creëren we een uitstekende zichtbaarheid en geven de opvallende kleuren de bouwplaats een fraaie strakke uitstraling.

Met uw bedrijfsnaam in kapitale letters op de doorvalbeveiliging wordt de bouwplaats úw bouwplaats
Met de kopmaat 32 x 200 mm sluiten ze pasklaar aan op bestaande afmeting van
steigerdelen. Daarnaast is ook de vaak voorkomende kopmaat 44 x 70 mm leverbaar.
De Mevo doorvalbeveiliging is in diverse lengtes verkrijgbaar en leverbaar in de kleuren: oranje, groen, geel, rood, blauw.


Bel mij