BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

over bpg de Schouwse

BPG De Schouwse. Alle bouwmaterialen verkrijgbaar op een adres. Om deze service te kunnen blijven garanderen, zijn structurele investeringen in ons assortiment en personeel een noodzaak. Daarnaast vraagt de dynamiek op de bouwmarkt constante aandacht. Onze blik is hierbij naar buiten gericht. Wat zijn de innovaties op de markt? Welke bouwmaterialen voldoen en welke bouwmaterialen vallen af? Wat zijn de verwachtingen van de klant en hoe kunnen wij hierop nog efficiënter en adequater anticiperen? De beslissing om in 2009 lid te worden van de BPG-groep was vanuit dit perspectief gezien dan ook een logische stap. Dit geeft ons de mogelijkheid bouwmaterialen gezamenlijk in te kopen, waardoor wij tegen zeer scherpe prijzen kwalitatief hoogstaande producten kunnen leveren. Ideaal en perfect afgestemd op de wensen van u als professional of particulier in de bouw. Bovendien zijn alle leden echte familiebedrijven. Zoals wij. Een prettige bijkomstigheid.

Vakbekwaam en persoonlijk advies

Dat de bouwmarkt en het aanbod van bouwmaterialen voortdurend in beweging zijn vraagt ook het uiterste van ons personeel. Vanwege deze dynamiek dienen zij zich constant te verdiepen in alle innovaties en ontwikkelingen in de bouwsector. We zijn daarom continu bezig het kennisniveau te verhogen. Het scheelt dat een groot deel van het personeel al jaren bij ons in dienst is en veel ervaring en kennis heeft opgebouwd ten aanzien van bouwmaterialen. Dit investeren in kennisniveau is niet alleen prettig voor onze klanten. Ook onze medewerkers halen voldoening uit het feit dat een klant goed en uitvoerig geholpen wordt. Vraag en aanbod op een zo'n prettig mogelijke manier bij elkaar brengen hierbij ons belangrijkste doel.
 
Bel mij