BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

Historie bpg

 • 1974

  Oprichting Doe-het-zelfzaak in Renesse door Leo Lemsom. 
 • 1992

  Verhuizing richting een nieuwe locatie aan de rand van Renesse en een verdere uitbreiding richting bouwmaterialen.
 • 2000

  De Schouwse treedt toe tot 4Plus Bouwmaterialen. Een inkoopcombinatie van handelaren in bouwmaterialen. Essentiële zaken, zoals productmanagement, inkoop en facturering worden vanaf nu centraal geregeld. Een belangrijke stap tot verder professionalisering, waarbij ze nog beter aan de wensen van aannemers en afbouwbedrijven kan voldoen.
 • 2005

  Samenvoeging van Doeland en Bouwmaterialenhandel. Naamswijziging naar De Schouwse Bouwmaterialenhandel (SBH) en verhuizing richting locatie de Duinzoom.
 • 2009

  De Schouwse sluit zich aan bij de BPG-formule en heet vanaf nu BPG De Schouwse. Hiermee speelt ze in op de dynamische en veranderlijke bouwmarkt. Ze kan haar klanten hierdoor hoogwaardige materialen tegen scherpe prijzen bieden. Ook het aanbod en de leverbetrouwbaarheid worden hiermee verder geprofessionaliseerd.
 • 2014

  Aansluiting bij Mijn Thuis. Een concept gericht op de particuliere markt. Mijn Thuis - Inspiratie is een door BPG ontwikkeld concept. Een formule gericht op alles rondom bouwen en verbouwingen in huis. De badkamer, de keuken, de tuin en de woonkamer staan hierbij centraal. Alles om van een huis een thuis te maken vanuit een bouwtechnisch perspectief.
Bel mij