BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

bouwmaterialen bpg de schouwse

BPG De Schouwse Bouwmaterialen. Een one-stop-shop voor al uw bouwmaterialen. Bouwmaterialen voor het complete bouwproces: van de fundering tot aan de nok. De bouwmarkt is dynamisch en de ontwikkelingen en wijzigingen in bouwmaterialen aanzienlijk. Dit is natuurlijk een gunstige ontwikkeling. Want het betekent dat de bouwhandel leeft en op een effectieve manier aan de vraag van de markt voldoet. Dit vraagt van ons een scherpe blik. Een blik gericht op innovaties, onszelf, de concurrenten en de consument. Wat zijn de laatste ontwikkelingen? Wat zijn de wensen van de consument en hou verhoudt zich dit ten aanzien van ons assortiment? Hierbij worden Bouwmaterialen gesaneerd en gelanceerd. Dagelijks komen er dus producten bij en vallen er producten af. Dit vraagt oplettendheid en scherpte. Onze medewerkers volgen deze ontwikkelingen dan ook op de voet en houden hiermee hun kennis op het gewenste niveau.

Aanbod bouwmaterialen

Ons aanbod is afgestemd op zowel de professional als de particulier. Dit vraagt om een diverse en brede collectie. Van gangbare, populaire bouwmaterialen tot aan specialistische bouwmaterialen specifiek gericht op afbouw. Bouwmaterialen voor het dak, ter isolatie of voor vloeren? Deuren, chemische producten of toch gewoon zand & grind? Wij hebben het. Het juiste bouwmateriaal is essentieel, maar zonder geschikt gereedschap bent u overigens nergens. Ook daarin is ons aanbod divers en zijn onze prijzen scherp. Zo zijn wij o.a. dealer van DeWalt, Protool, Festool, Stanley Bostitsch, Fein en Carat. Een bouwproject begint en eindigt bij BPG de Schouwse.

Klik op deze link om naar het assortiment te gaan... 


 
Bel mij